Pàgines

13 de març 2012

No demanis llobarro fora de temporada

TÍTOL: NO DEMANIS LLOBARRO FORA DE TEMPORADA


EDITORIAL: COLUMNA JOVE

ANY I DATA DE PUBLICACIÓ: 1/10/2009SINOPSI: El tema principal que tracta aquest llibre és el valor moral del protagonista (Joan Anguera). Un altre dels temes principals és la valentia de Joan, i el que té de dolent ser un tafaner. També ens vol dir l'autor que no ens fiquem allà on no ens demanen i que no es jugui amb la gent, per això del Puti i el Piter.
Tots els fets  passen en diferents llocs de la ciutat de Barcelona. Tracta de les aventures d'un noi (Flanagan)  a qui l’ agrada investigar. Aquest noi té com a afició investigar amb la seva germana a persones relacionades amb el seu institut.


Per què l’he triat: El llibre em va semblar interessant pel títol i el seu argument i a més a mi m’agraden els llibres d’investigacions.

Recomano aquest llibre a: les persones que els agraden  els llibres  d’intriga i detectius i als joves perquè dóna un bon ensenyament sobre què passa quan fiques el nas on no toca.

Ghania Anjun 1r A 

1 comentari:

  1. He triat aquest aquest llibre perquè el títol és estrany. Després he començat ha llegir la sinopsi, que m'ha interessat molt. La portada, també és bastant cridaner a la vegada que només té una camera. En general m'ha cridat molt l'atenció i amb sort me'l llegiré.

    ResponSuprimeix