Pàgines

22 de febrer 2012

“Si tú me dices ven lo dejo todo... pero dime ven”


             
Títol: Si tú me dices ven lo dejo todo… pero dime ven (11 edició)

Editorial: Grijalbo

Any de publicació: Juliol de 2011

Sinopsi: Aquest llibre és d’intriga i també una mica d’aventures. La història tracta sobre un home, que explica les seves experiències i aventures de la infància. Tot això ho explica desprès de la ruptura amb la seva parella.
Per què l’he triat? L’he triat perquè li van regalar a la meva mare, i com li va agradar el vaig agafar i vaig començar a llegir-lo a classe de lectura.
Valoració personal: Per  a mi ha sigut un dels millors llibres que he llegit i si hagués de posar un número del 1 al 10 li posaria un 9. Jo li recomano a la gent que li agradin  la intriga, les aventures i també a les persones que els agradi llegir perquè és bastant llarg. Jo he après només una cosa en aquest llibre, però la única cosa que he après, per a mi ha sigut molt bona: hem de lluitar pel que volem aconseguir, sigui el que sigui.

Elsa Delgado(1rA)

7 comentaris:

 1. A mi m'agradaria llegir aquest llibre , ja que m'agrada l'intriga i les aventures.

  Es veu molt interessant !

  ResponSuprimeix
 2. A mi també m'agradaria llegir-lo perquè el títol sembla molt interessant i també perquè admiro aquest escriptor, ja que, va tenir una infància molt dura.

  ResponSuprimeix
 3. jo he escollit aquest llibre perquè he llegit la sinopsi i m'ha resultat interessant. Crec que aquest llibre parla de l'experiència que ha viscut aquest home.

  ResponSuprimeix
 4. L'he triat perquè sembla interessant, i per la portada que simula una notícia o potser que no fem alguna cosa als animals, o... i també l'he triat perquè el té el meu germà que diu que és molt important i intrigant.

  ResponSuprimeix
 5. He escollit aquest llibre perquè a mi em va agradar molt la sèrie de "Pulseres Vermelles", i com és el mateix autor, m'ha cridat la atenció.
  Per aquest motiu el vull llegir. A més a més de que parla d'intriga i que suposo que parlarà de com ha sigut la seva infància.

  ResponSuprimeix
 6. El sinopsi és bastant devertida i fa bona impressió. He escollit aquest llibre perquè explica les aventures de la seva infància

  ResponSuprimeix
 7. Aquest llibre m'agrada perquè es d'intriga i d'aventures,l'he triat també perquè
  em sembla interessant i perquè m'agraden aquests tipus de llibres

  ResponSuprimeix