Pàgines

13 de febrer 2012

Los mejores juegos para tus vacaciones.

Autor: DAMI, Elisabetta. 

Títol: Los mejores juegos para tus vacaciones.

Col·lecció: Geronimo Stilton.

Ciutat: Barcelona.

Editorial: Destino, any de publicació: 2007.

Sinopsi: Aquest llibre és d’humor i viatges que està ple de jocs en companyia, solitaris, de números i paraules, cartes i taulers i també concursos i endevinalles.

Em sembla un llibre molt divertit per anar de viatge fora de casa amb família perquè et pots divertir tant amb la família i els amics, com també sol. El vaig triar perquè me n'anava de viatge d’estiu al meu càmping i vaig pensar que em podria divertir amb el llibre. Jo li posaria un 8 i el recomanaria a la gent que li agrada divertir-se i passar una bona estona tant sol com en companyia.

Us deixo una web on podeu veure informació sobre Geronimo Stilton.  

Sergio Felices 1r. A

13 comentaris:

 1. He llegit uns altres llibres de Geronimo Stilton i aquest llibre no el coneixia. M'agradaria que me'l deixessis per llegir-me'l jo també.

  ResponSuprimeix
 2. Jo uja he llegit dos llibres de Geronim Stilton i m' han agradat i per aixó me agradariallegir aquest !!!

  ResponSuprimeix
 3. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 4. Jo ja m'he llegit força llibres del Geronimo Stilton i els trobo interessants i amb una tipografia molt original. També perquè són d'acció, aventures i fa servir un lèxic entenedor.

  ResponSuprimeix
 5. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 6. M'agradaria llegir aquest llibre de Geronimo Stilton, perquè jo m'he llegit molts llibres d'aquest autor però aquest llibre no me l'he llegit mai.

  ResponSuprimeix
 7. Els llibres de Geronimo Stilton m'agraden molt,perquè tenen misteri,aventura,humor i s'entenen perfectament,però aquest llibre no l'he llegit i m'agradaria fer-ho.

  ResponSuprimeix
 8. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 9. A mi desde sempre me han agradat els llibres de geronimo stilton.Els trobo interesants i divertits.Aquest no l'he llegit i m'agradaria fer-ho.

  ResponSuprimeix
 10. L'he triat perquè em sembla molt interessant i entretingut i perquè també m'agraden aquest tipus de llibres. M'agraden els personatges i sempre m'he llegit les seves aventures.

  ResponSuprimeix
 11. M'agradaria llegir aquest llibre de Geronimo Stilton, perquè jo m'he llegit molts llibres d'aquest autor.

  ResponSuprimeix
 12. Aquest llibre m'agrada molt perquè es d'aventura i té jocs.

  ResponSuprimeix
 13. A mi m'agradaria llegir aquest llibre perquè em sembla interessant i divertit. M'agraden aquests llibres perquè jo sobre aquest autor he llegit molt però aquest llibre no he llegit, i em sembla molt divertit per passar-ho bé, amb la família, amics, cosins, etc. Géronimo Stilton és autor dels llibres que més m'agrada llegir.

  ResponSuprimeix